Lär känna

SAlesedge

OM OSS

Sedan 2020 har Salesedge utbildat över 600 säljare och utvecklat flera säljorganisationer. Genom skräddarsydda lösningar och utgång i kundens behov skapas skarpa och resultatinriktade åtgärder med kommunikation och kvalitet som ledord.

Vi är ärliga med att en lösning inte ser likadan ut för alla och erbjuder därför inte fasta paketlösningar. I tät dialog hittar vi en lösning som passar både budget, ambition och person. Låt oss samtala och se om vi kan hjälpa dig på något sätt.

Teamet

Alla i vårt team jobbar dagligen med försäljning där vi hela tiden måste ta in och använda ny kunskap. Vi vet att marknaden förändras hela tiden, så vi måste vara föränderliga för växa med den.

Dominique Egli Grundare & VD
Dominique har många års erfarenhet av komplex försäljning med den största affären på 2,5 miljarder kronor. Han är en van föreläsare som utbildat fler än 600 säljare och brinner ständigt för att utveckla sitt och andras sätt att sälja.

Ring mig: 070-4914226

Maila mig: de@salesedge.se

blank
Joakim Suhonen Partner & Försäljningschef
Joakim är specialiserad på coachning och psykologi inom försäljning. Han hjälper andra att växa genom att väcka nyfikenhet. Joakim föreläser och driver försäljning dagligen vilket gör att han hela tiden har den färskaste kunskapen.

Ring mig: 072-7215824

Maila mig: js@salesedge.se

blank
Elliott Bäcklund Account Manager
Elliott är en strukturerad säljare som driver långsiktiga affärer. Han ansvarar för vårt säljpartner-uppdrag med 20NINE affärssystem och hjälper kunder att navigera i Salesedge-portföljen för att ökad försäljning.

Ring mig: 070-146 69 42

Maila mig: eb@salesedge.se