Säljcoachning - vässa till dina säljskills

Att förstå försäljning är komplext om man själv inte har jobbat med det eller kanske utbildat sig över längre tid. Därför kan det vara bra att ha någon som bollplank i säljrelaterade frågor.

Vi hjälper er staka ut vägen för fler lyckade samtal genom kontinuerliga coaching-tillfällen över tid.

Säljcoachning som skapat ny tillväxt

Amice hade en historik av att mest jobba på inkommande affärer och inte alltid med de mest strategiska och lönsamma.

I och med denna insikt kunde vi utveckla självförtroendet när det kom till sin egen prissättning och hur de drev sina affärer till avslut.

”Vi på Amice har under 6 månader haft Salesedge som säljcoach. Vi har haft stor nytta av deras kunskap gällande försäljning och vi har fått direkt stöttning i faktiska affärer där vi vunnit flertalet under tiden, med bättre struktur i införsäljningen.  

Det som Salesedge gjort är att hjälpa oss att förstå vilken struktur säljprocessen har och hur vi ska paketera och prissätta våra erbjudanden. Vi har även blivit bättre på förhandlingsteknik samt hur vi ska hitta och ta kontakt med nya potentiella kunder. 

Vi är väldigt nöjda med hur Salesedge har hjälpt oss och kan varmt rekommendera andra företag att anlita dem för att få upp självförtroendet och förbättra strukturen när det kommer till försäljning.”

blank

Em Kjellberg
Delägare | Amice

blank

Cia Alnerheim
Delägare | Amice

Isabella Holmquist
  Isabella Holmquist

  Deputy Sales Manager | Ecomal

  ”Salesedge är holistiska, suveräna och sympatiska. De lär inte ut några plattityder eller sälj-repliker utan är moderna och jag önskar att de ska sprida sina säljkunskaper i hela världen! På en skala på 1-10 för om Salesedge levde upp till mina förväntningar och om jag skulle rekommendera dem för andra är det en klockren 10:a”

  Salesedge får en klockren 10:a i betyg

  Vi fick i uppdrag att utbilda och coacha deras medarbetare med kundkontakt i konsten att vara proaktiv och nyfiken på nya affärsmöjligheter.

  Dessutom skapades ett ramverk för hur Ecomal ska arbeta strukturerat i sitt säljarbete och hur man med frågeteknik kan få mer information av kunder för att blir mer relevant i sina affärsförslag.

  Varför säljcoachning?

  Insatsen rekommenderar vi alltid ska vara över tid för att få effekt. Därför kommer vi överens om i vilken omfattning coachningen ska ske och hur länge den ska pågå.

  Resultatet blir ett förbättrat säljfokus och en ökad självsäkerhet som leder till fler och lönsammare affärer.

  Är du redo för tillväxt i ditt företag? Klicka på knappen så nedan så hjälper vi dig!

  Få en skräddarsydd analys av ditt företags försäljning!

  Boka en tid med oss!