Upptäck våra

Uppdrag

Qvanti

Qvanti är ett digitalt verktyg som ger struktur och genererar data till aktörer på den svenska restaurangscenen. Genom en egenutvecklad plattform får användarna värdefull information att fatta beslut som gynnar verksamheten.

Vårt uppdrag är att nå ut med tjänsten till potentiella intressenter i hela Sverige.

blank

IHM Business School

IHM är en av Sveriges största yrkeshögskolor där man utbildar inom många olika inriktningar. 

Salesedge utbildar här inom försäljning för framtidens blivande Account Managers.

blank

Grit Academy

Grit Academy är en Yrkeshögskola i centrala Malmö med stora ambitioner. Man vill utbilda elever med ett starkt mindset att våga göra skillnad och att bli sitt bästa jag.

På Grit Academy utbildar Salesedge bland annat inom försäljningens alla grenar, marknadsföring, självledarskap och affärsmannaskap.

blank

Odd Hill

Hos Odd Hill genomförde vi ett uppdrag där vi analyserade och förbättrade säljprocessen. Så här säger Olof Bokelund, operativ chef på Odd Hill.

”Innan vi började jobba med Salesedge så hade vi ingen tydlig process för hur vi hanterade försäljning. Trots att vi inte är säljare till yrket ser vi nu värdet av att jobba strukturerat även innan våra samarbeten är igång. 

Vi ser oss själva fortfarande inte som säljare, men vi vet att vi kan hjälpa våra kunder att hitta rätt lösning på ett sätt som känns naturligt för både oss och kunden genom att få svar på viktiga frågor.

Vi är väldigt nöjda med det arbete som Salesedge har levererat och tror att fler företag kan stå inför samma utmaningar utan tydligt ”varför” i införsäljningsfasen. Då rekommenderar vi varmt Salesedge som en professionell partner.”

Läs mer Stäng
blank

20nine

20NINE är det moderna affärssystemet som är utvecklat för småföretag att hjälpa dem att driva försäljning, inte för att skapa merarbete.

Vi använder själva 20NINE och är enda säljpartner i Sverige med rätt att sälja licenser. Vårt uppdrag är att nå ut med tjänsten till potentiella intressenter i hela Sverige.