Utveckling av säljprocess

Ibland har man inte utpräglade säljare i sin organisation, men man behöver ändå sälja via de kundinteraktioner man har. 

Vi är experter på att analysera säljprocesser och identifiera var vi kan stärka er för att nå nya nivåer med försäljningen.

Förbättrad säljprocess leder till vunnen affär - Direkt!

Vi intervjuade alla som hade kundkontakt för att få en förståelse för utmaningar när det kom till att identifiera och driva försäljning. Efter det skapade vi en skräddarsydd säljstruktur för Sejfo utifrån hur deras arbete såg ut och implementerade denna via workshops. 

Vi pratade även om försäljningspsykologi och hur man kan formulera sig för att driva på och vinna fler affärer.

Karl Ingström
  Karl Ingström

  Director of Sales | Sejfo Group

  ”Vi på Sejfo tog hjälp av Salesedge för att få en tydligare struktur i vårt säljarbete. Salesedge har verkligen levererat och hjälpt oss att bli bättre på att hjälpa våra kunder. Nu har vi en tydlighet i säljprocessen, förstår hur psykologin fungerar i säljsamtal och har blivit bättre på att identifiera kundernas behov. Det resulterade direkt i en affär där vi använt flera lärdomar av Salesedge. Vi kan varmt rekommendera andra företag som behöver hjälp att nå goda och långsiktiga säljresultat att anlita Salesedge!”

  Olof Bokedal
   Olof Bokedal

   COO | Odd Hill

   ”Innan vi började jobba med Salesedge så hade vi ingen tydlig process för hur vi hanterade försäljning. Trots att vi inte är säljare till yrket ser vi nu värdet av att jobba strukturerat även innan våra samarbeten är igång. Vi ser oss själva fortfarande inte som säljare, men vi vet att vi kan hjälpa våra kunder att hitta rätt lösning på ett sätt som känns naturligt för både oss och kunden genom att få svar på viktiga frågor. Vi är väldigt nöjda med det arbete som Salesedge har levererat och tror att fler företag kan stå inför samma utmaningar utan tydligt ”varför” i införsäljningsfasen. Då rekommenderar vi varmt Salesedge som en professionell partner.”

   Bästa kvartalet någonsin

   Vi intervjuade alla i Odd Hills organisation som hade kundkontakt för att få en förståelse för utmaningar när det kom till att identifiera och driva försäljning. Vi skapade en skräddarsydd säljstruktur för Odd Hill utifrån hur deras arbete såg ut och implementerade denna via workshops. 

   Efter vår insats hade Odd Hill sitt bästa kvartal någonsin och har ett tydligt arbetssätt i införsäljning också.

   Så här hjälper vi våra kunder med deras säljprocess

   Resultatet leder till en tydligare process för alla som har kunddialog och nyvunna erfarenheter för internkommunikation. Detta leder till att man ökar försäljningen då man gör rätt saker varje gång.

   Är du redo för tillväxt i ditt företag? Klicka på knappen så nedan så hjälper vi dig!

   Få en skräddarsydd analys av ditt företags försäljning!

   Boka en tid med oss!