Mötesbokning - få fler och bättre möten

Vi vet att kalla samtal och att mötesbokning kan vara något som brister i både kvalitet och prioritet hos företag och säljare.

För att ni ska kunna göra det ni är bäst på i säljmöten så erbjuder vi kvalitativa möten bokade in i er kalender.

Kvalitativa möten som skapat högre snittordrar

Vi har bokat möten i över 1 års tid och har fyllt både en och två kalendrar med högkvalitativa möten som har gett affärer och högre snittorder än tidigare.

Vi pratade även om försäljningspsykologi och hur man kan formulera sig för att driva på och vinna fler affärer.

Elin Larsdotter Elfström
  Elin Larsdotter Elfström

  Agency Director | Synlighet

  ”Vi har ett pågående samarbete med Salesedge gällande mötesbokning. Vi är väldigt nöjda över kvalitén på de möten som bokas samt den tydliga och raka kommunikationen med Salesedge. På våra första 10 möten som Salesedge bokade hade vi ett högre offertvärde än någonsin tidigare och vi har fått affärer på de möten som Salesedge bokat.”

  Viktor Lundgren
   Viktor Lundgren

   VD | Converte

   ”Vi anlitade Salesedge för att boka möten åt oss och är väldigt nöjda med de möten som bokades under en period då vi precis tappat en av våra bästa säljare. Vi har på de möten som Salesedge bokade fått affärer som vi har med oss fortfarande idag och vi kan varmt rekommendera Salesedge som professionella mötesbokare med väldigt hög kvalitet.”

   Möten som leder till affärer

   Vi gjorde en betalösning för Converte med bokade möten under en period då de letade efter sin nya säljare. Mötena ledde till affär och avslutades när de hittat sin nya medarbetare.

   Affär redan efter första mötesbokningen

   Vi fick i uppdrag att boka möten åt Dorm Cat för att hjälpa dem komma ut på nya kvalitativa samtal med potentiella kunder.

   Samtalen har i sin tur genererat möten som varit hög kvalitativa – Dormcat fick redan på första mötet vi bokade åt dem en ny affär.

   ”Tack för era awesome tjänster!” – Sonny Meller

   Sonny Meller
    Sonny Meller

    VD | Dormcat

    ”Vi signerade precis avtal med en kund på det första mötet ni bokade till åt oss! Joakim är den perfekta säljaren och kontakten att ha i sitt nätverk. Han är empatisk, nyfiken och utåtriktad och Salesedge reflekterar samma positiva kvalitéer. Vi använder Salesedge för mötesbokning och det är det bästa beslutet jag någonsin tagit som VD. Får ni chansen att jobba med Joakim och Salesedge på något sätt så kommer ni inte ångra er!

    Därför ska du ta hjälp av oss:

    Genom detta tillvägagångssätt har vi lyckats frigöra värdefull tid åt våra uppdragsgivare och har flera goda referenser.

    Är du redo för tillväxt i ditt företag? Klicka på knappen så nedan så hjälper vi dig!

    Boka ett möte med oss och öka ditt företags försäljning!

    Hur kan vi hjälpa dig?